Saturday, March 21, 2015

25 tahun dah

Assalamualaikum


ni terlampau lama aku hilangkan diri ni.. bukan takat tak update, jenguk blog sendiri pun malas. Ni pun bukak balik sebab rasa macam nak create blog baru tentang food. Cuma tak pasti samada nak teruskan blogspot or wordpress. Dah tanya pakcik google, link berderet-deret bukak, baca dengan penuh kerutan. tapi... satu hape aku tak paham. bukanla tak paham langsung cuma tak berapa jelas gambaran tu. tanya kawan semua tak tau apa beza.

Well the reason nak try wordpress sebab nampak cam lagi gempak (sori blogspot). hahahahahaha. Tapi dengan blogspot ni rasa okay gak sebab dah lama berkecimpung dalam bidang blogger kan. dari matrik gituuuuww.

Masih tengah pikir nak guna blogspot or wordpress. hmmmm


P/S: Baca balik entry lama. Gempak gak aku karang an. lol


No comments: